Etikete po meri so nujne za tiste, ki hočete s svojimi izdelki izstopati ali pa, da jih potrebujete za posebne namene v prodaji in promociji. Na tej povezavi ugotovite katere etikete lahko naročite. Obstajajo standardne etikete, kar se tiče dimenzij in pa posebne etikete, ki se izdelajo samo za določen artikel. Etikete po meri pomenijo poseben dizajn, da etikete izstopajo in so prepoznavne na policah, da jih stranke takoj najdejo. Uporabljajo se za prehrambno industrijo, farmacijo, pijačo, kozmetiko, logistiko, pakiranje, marketing še kaj se najde.

etikete po meri

Etikete po meri lahko dobite na zgornji povezavi in sicer gre za podjetje, ki je izjemno odzivno ter vam bo etikete izdelalo v rekordnem času. Dostavili vam jih bodo na naslov, kjer jih potrebujete. Nikoli več vam jih ne bo zmanjkalo tudi, če bose na zalogo pozabili, jih boste prejeli že naslednji dan. Običajno so na kolutih in jih nato le lepite na embalažo, pa naj bodo to steklenice, škatle, vrečke ali kaj drugega. Natisnejo vse, kakovostne in lepe etikete, ki prodajajo izdelke, deklaracije ter cene in napise. 

Če potrebujete etikete po meri in jih naročate periodično, je najbolje, da se povežete s proizvajalcem, ki je zanesljiv in vas ne bo pustil na cedilu. Hkrati ima ugodne cene ter odziven kader za pomoč. Nujno je,  je v ekipi dober in sposoben dizajnar, ki bo etikete oblikoval tako, da bodo vrhunske te  bodo izstopale iz povprečja in bodo drugačne od konkurence.

Etikete po meri se natisnejo s kvalitetnimi barvami z najnovejšo tehnologijo. So na neskončnem papirju v roli in take širine, kot jih potrebujete za svoj izdelek. Lahko so katerih koli oblik si zamislite, od kvadratnih, pravokotnih, več kotnih in okroglih ter ovalnih. Če ne veste, kaj bi imeli, prepustite ideje in izvedbo profesionalcu. Samo poveste, katerim strankam je to namenjeno in kje bodo izdelki. Pa seveda kaj naj na njih piše.