Prenavljate dom in iščete nova okna za svoje stanovanje? Potem vam predlagam, da si pogledate okna pri podjetju Gašper, kjer vas čaka široka ponudba oken iz različnega materiala, https://www.gasper.si. Poleg tega ponujajo tudi panoramske stene in vhodna vrata, da se bo vse skupaj še bolj ujemalo. Če bo prišlo do kakršnih koli napak dobite tudi 10 letno garancijo in 4-kratno zaščito lesa. Torej nakup pri njih se res splača, če želite, da bi vam okno služilo več let. Za več informacij pa si oglejte njihovo spletno stran in jih po želji kontaktirajte.

okna

Na vsake toliko let je dobro, da preverimo v kakšnem stanju so naša okna, saj lahko zelo vplivajo na udobnost v domu. Zelo aktualna so postala lesena okna, čeprav so lesena alu okna prav tako izvrstna izbira. Sami si lahko izberete barvo in obliko po potrebi pa vam bodo strokovnjaki pri tem še dodatno svetovali. Na voljo je več oken z različnimi profili, vse od 68 milimetrov do 95 milimetrov platforme. Dodaten aluminijast termično deljen odkapni profil nudi zaščito pred vremenskimi vplivi in tako podaljša življenjsko dobo okna. 

Torej okna imajo velik pomen v stanovanju. Poleg samega okvirja moramo pazljivo izbrati tudi steklo, saj ta prepušča svetlobo. Potrebno je da je dovolj debelo, da v stanovanje ne pride še vročina, za ostalo pa poskrbijo zavese in žaluzije, da ostane v stanovanju prijetno hladno v vročih dnevih. Torej steklo mora biti toplotno in zvočno izolativno. Okna so lahko dober modni dodatek k stanovanju, saj dodajo malo barve. Veliko ljudi se odloči tudi za okna čez celo ali polovice stene, kjer nato steklo iz zunanje strani zatemnijo in imajo od znotraj lep pogled na naravo, v mestih pa tega nebi ravno priporočala. Predno se odločite za nakup preverite malo o ponudniku in njihovi kvaliteti, še posebej če to nakupujete preko spleta kjer je veliko prevar.