Kranjska Gora je odlična destinacija za vse vrste počitnic. Da pa preživite počitnice, kot se spodobi, pa v neki meri prispeva tudi nastanitev. Šteblaj apartmaji Kranjska Gora vam nudijo vse, kar potrebujete, da boste svoj dopust preživeli brezskrbno. Primerni so tako za skupino prijateljev, za pare ali družino z majhnimi otroki. Šteblaj apartmaji Kranjska Gora so primerni za bivanje tako v zimskem kot poletnem času in so temu primerno opremljeni.

Apartmaji kranjska gora

Izbirate lahko med apartmaji Mimi, Megi in Toni, ki imajo kapacitete za štiri ali šest oseb. Vsi apartmaji Kranjska Gora so na višjem nivoju, v ceno pa so vštete tudi brisače in sveža posteljnina. Najmanjši apartma Megi lahko gosti do 4 osebe in je od smučišča oddaljen le 30 m. Notri najdete vse elemente, ki naredijo bivanje udobno in domače. Tako ne manjka niti pralno-sušilni stroj in sušilec smučarske opreme. Tudi kuhinja je polno opremljena, da si enostavno pripravite vse vrste jedi, ki si jih zaželite. Ker je internet pomemben del vsakdanjika, se lahko povežete na brezžični internet, ob večerih pa si ogledate priljubljeno oddajo. V istem kompleksu najdete tudi apartma Mimi, ki je že malo večji, v njem pa lahko biva do šest oseb. Tako kot Megi, ima apartma Mimi vse potrebne dodatke, ki naredijo bivanje res udobno, da se počutite kot doma. Kompleks, kjer se nahajata apartmaja ima zasebno zunanje parkirišče za goste in dvigalo, ki omogoči lažje prenašanje prtljage. Nahajata se v mirni ulici iz katere se ob večerih lahko odpravite v središče mesta na sprehod.

Apartma Toni pa najdete v samem središču Kranjske Gore in je od smučišča oddaljen 200 m. Namenjen je največ šestim osebam, po želji pa se lahko v apartma doda še otroška posteljica. Oprema apartmaja Toni je prav tako na nivoju, kot je pri ostalih dveh apartmajih in enako je poskrbljeno za parkiranje. Apartmaji Kranjska Gora niso primerni za kadilce in domače živali.