Industrijska vrata ali dvižna vrata se uporabljajo v podjetjih kjer se uvažajo in izvažajo izdelki, material, orodja s pomočjo viličarjev ali tovornjakov. Kakovostna industrijska vrata imajo dolgo življenjsko dobo in bodo v tem času zanesljivo in pravilno delovala brez nepotrebnih okvar in zapletov.

Industrijska-vrata

Vrata v industrijskih conah so izpostavljena velikih obremenitvam k temu pa varnost zagotovijo kvalitetni materiali, ki ščitijo vrata pred udarci in nesrečami ter omogočajo nadaljnjo upravljanje. Vrata so popolnoma avtomatizirana saj uporabljajo industrijski pogon, ki omogoča nemoteno delovanje in maksimalno udobje. Industrijska vrata so oblikovana po modernih dizajnih, ki podajajo kvaliteten izgled. Industrijska vrata je mogoče tuti popolnoma zastekliti s tem pa ohranjamo popolno odpornost na zunanje vplive, ki bi lahko poškodovali vrata ali steklene predel v njih. Industrijska vrata lahko naročimo v različnih velikostih, barvah in dizajnih za popolno prilagajanje našemu objektu, vanje pa se lahko vgradi tudi vrata za lažje prehajanje. Zastekljena vrata vam nudijo boljšo svetilnost in preglednost v vašemu objektu s tem pa vam omogočajo bolj  prijazno in zdravo delovno okolje, račun elektrike pa se bo zaradi manjše uporabe luči zmanjšal.

V primeru, da se odločate za nakup industrijskih vrat vam priporočamo, da se o kakovostnih vratih, ki vam bodo dolgotrajno služile obrnete na strokovnjake in izkušene poznavalce. Saj se vam bo pomembna investicija za vaše podjetje izplačala. Poleg tega so industrijska dvižna vrata velik arhitekturni element, ki bo vplival na celoten izgled vašega objekta in je zaradi tega odločitev kakšna vrata boste izbrali še tako bolj pomembna. Mesto in pravilna vgradnja industrijskih vrat pa lahko zaupate strokovnjakom na področju montažnih del, saj vam bodo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami lahko svetovali točno lokacijo vrat glede namen uporabe in potrebe. Poznamo več vrst industrijskih vrat kot so nihajna vrata, hitro tekoča vrata, navojna in mrežna vrata ter drsna vrata, ki se uporabljajo v notranjih prostorih.