Največ krat si za novo leto damo neke obljube. Te obljube so tudi, da bom to leto shujšal. Te obljube tudi nekateri si zadajo nekje pomladi, ko vedo da bodo šli poleti na morje. Hvala bogu, da ne rabim hujšat in nimam s tem težav. Jaz bi rabila še malo kilogramov. No pa gremo nazaj k hujšanju. Na internetu najdemo ogromno načinov in receptov kako hujšat.  Ste že slišali za ločevalno dieto? Ločevalna dieta za prečiščevanje telesa je dieta, ki lahko v treh mesecih izgubite nekaj kilogramov, več pa bom opisala v nadaljevanju.

Ko se odločimo za dieto, prav tako ločevalna dieta nam to pripisuje, da v tistem času se ne smemo več nažirati in jesti vseh jedi. Saj to velja pri vseh dietah, ko se enkrat odločimo hujšati. Ločevalna dieta temelji na tem, da celotno prehrano popolnoma spremenimo, samo na taki način bomo lahko izgubili tiste odvečne kilograme. Ta dieta, ki jo mogoče danes prvič slišite ima neka pravila, ki se jih moramo držati. Pomeni, da vsak dan ima nek urnik prehranjevanja. Vsa pravila so napisana na spletni strani, spletno stran najdete v zgornjem zapisu.

ločevalna dieta

Ločevalna dieta pravi, da morate jesti samo kvalitetna živila. Prav tako, da se morate prehranjevati po dnevih, kar nekomu ni najbolj jasno in se s tem ne bo strinjal. Tukaj ne bo več piknikov s čvapi in drugimi mastnimi jedmi. Sedaj boste se čisto drugače prehranjevali ter začeli živeti zdravo. Vsaka dieta je zdrava, prav tako ločevalna dieta, samo morate se držati navodil in ne pretiravat. V določenem času se boste znebili teh odvečnih kilogramov in postali boste sigurno bolj samozavestni. Ko shujšate, ni to dovolj. Potem ne smete več začeti staro življenje, ker niste naredili čisto nič. Začnite tako dalje živeti, ne pa samo hujšat po novem letu ali pred poletjem.