Na najsrečnejši dan v življenju ali trenutek, ko par dahneta usodni “vzamem” je pomembno, da stvari izgledajo nadvse prfektno. Če bi za mnenje vprašali profesionalno Vizažistko Tino Švajger Sivec, pa zagotovo povdarila, da celoten izgled neveste ni niti malo prepuščen golemu naklučju, temveč je za končen izgled potrebno velika mera natančnosti in veselja do umetnosti, da lahko nastane pravi poročni make up, več na: https://zapletina.si/makeup-artist/porocni-makeup/ .

Da je poročni make up pomemben “nakit” ženske, ki je tisti dan v centru pozornosti, bi pritrdila vsaka ženska, ki se je kadarkoli znašla v situaciji predporočne zagate, komu zaupati, kdo dela dobro, katera ličila so kvalitetna, kako dologo bo obstojna zadeva in predvsem tudi cena takšnega izdelka. 

Pomembnost kvalitete in obstoja  ličil je za poročni make up ključnega pomena. Pozornost je treba usmeriti, da se poroke povečini odvijajo v toplejših mesecih, kadar se naša koža veliko znoji in ob slabi kakokovosti ličil in nanostu nam lahko tak poročni make up kaj hitro spolzi z našega obraza. Zato je pomembno, da je makeup prilagojen višjim temperaturam in da je obstojen cel dan in tudi celo noč. 

poročni make upDa se bodoča nevesta ne bi obremenjevala z  možnimi težavami, ki ji lahko pretijo ta da in da bi poročne fotografije izgledale naravnost prečudovite, je pametno delo prepustiti v roke strokovnjakom. Vizažistka Tina povdarja, da je potrebno poslušati in upoštevati želje neveste, prilagoditi se tudi videzu obleke, šopka, frizure, da lahko pročni make up poveže vse v lepo rdečo nit.

Da bi poročne fotografije nastale čudovite, dan neveste pa breskrben z mislijo na popoln poročni make up, lahko svoje izkušnje  že predhodno testirate z Tinino pomočjo, in sicer v ponudbi predhodnega ličenja s podrobnim in strokovnim svetovanjem po zelo ugodni ceni. Če vam je poizkusni poročni make-up všeč pa vam Tina nudi tudi celotno storitev vse od nege kože pa do udobnosti koriščenja, ki vam ga lahko nudi ena in edina – Zapletina.