Težko je, ko nimaš službe, posebej v tem današnjem času. Danes so lahko vsi tisti, ki imajo pogodbe za ne določen čas zelo srečni. Če malo spremljamo medije, lahko vidimo kako se v današnjem času zapirajo delovna mesta. Ampak še vse eno je ogromno prostih delovnih mest, čeprav se nekatera zapirajo. Ponudba prostih del je na portalih, ki ponujajo prosta mesta kar velik. Res pa je, da  je več prostih delovnih mest v večjih mestih, kot v kakšnih malih krajih.

Prosta delovna mesta lahko danes spremljamo tudi na raznih spletnih mestih, prav tako na raznih aplikacijah. Na telefonu si danes lahko potegnemo aplikacijo za prosta delovna mesta in kar na poti vedno spremljamo, če se kaj najde za nas. Težko je, ko si res brez službe, ko pišeš prošnje in ne dobiš odgovora. Nekateri pravijo, da službe so, da je dovolj delovnih mest. Ampak kdo še to ni poskusil ne more vedet. Se najdejo ljudje, ki jim ni do dela, samo vedno ne moremo vseh metati v isti koš. Nekatera podjetja, ki zaposlujejo zahtevajo neka merila. Zato niso vsi primerni, ki jim napišejo prošnjo. Moramo priznati, da tudi določeni pridejo not z vezami.

prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta, kot sem že omenila danes lahko spremljate na raznih spletnih mestih. Prav tako lahko spremljamo na zavodu za zaposlovanje. Kateri danes nimate službe, vem da jo boste sigurno v kratkem dobili. Bo prišel čas, ko bo se tudi vam nasmehnila sreča. Za vsakega bo enkrat sreča in bo dobil službo. Še kako je pomemben denar v življenju in vsak si zasluži boljše življenje. Če ste danes ostali brez dela, ne si jemati tega k srcu. Našla se bodo prosta delovna mesta tudi za vas. Nikoli ne veste kje vas čaka, mogoče je to v vaši bližini in se ne zavedate.