Tisti, ki so sedaj v tem času zaposleni, lahko rečem, da so lahko zelo srečni. Če gledamo koliko jih je letos ostalo oziroma lani brez službe in že koliko jih je bilo brez služb. Mislim, da bo tako še lep čas ostalo, ker težko bo spet začeti, da si bodo določene organizacije malo opomogle. Zaposlitev je danes v tem času kar težka, saj v določenih regijah služb ni. Na tej strani https://www.deloglasnik.si/ lahko vidite, če mogoče pri vam kdo zaposluje in če ste brez službe, hitro pokličite ali se kar oglasite pri njih.

Zaposlitev je danes kar težka beseda. Mislim, da si vsak želi neko službo, da bi dobil kakšen dinar. Saj brez denarja ne moremo živet, stroški pa so dnevni, ki se kar nabirajo. Že pred to težavo, ki se dogaja v zadnjih mesecih je bilo kar težko v določenih krajih dobiti zaposlitev. V večjih mestih ni tako težko se zaposliti, kot v kakšnem manjšem kraju, kjer res ni ničesar. Tukaj pa še je potem prevoz, ki spet rabiš denar, če si kupiš kakšen avto, da se lahko voziš do svojega delovnega mesta. Na spletu najdemo ogromno strani, ki ponujajo delodajalci prosta delovna mesta. Ko se bo začelo nekaj odpirat, mislim da bo kar nekaj delovnih mest, ampak spet vsak ne bo hotel določenega delovnega mesta.

zaposlitev

Zaposlitev je kar težko dobiti. Če si mlad je težko, ker želijo delodajalci izkušnje. Če si že malo starejši te spet nočejo. Nekdo reče, da je dela ogromno, samo delat določeni nočejo. Jaz se s tem popolnoma ne strinjam. Morala pa bi tudi malo država gledat in začeti plače zviševati, da bi določeni radi šli v službo in tudi vsako delo prijeli. Kateri ima zaposlitev je lahko včasih pameten in pravi, da je dela za vsakogar. Mogoče je ampak delodajalci so mogoče včasih malo preveč zakomplicirani.