Neravni zobje so lahko še kako moteči. Vsi si želimo lepega nasmeha, ki bo hkrati tudi raven. No, če imate mogoče probleme vi ali vaš otrok z neravnim ugrizom bo ortodont pravi naslov za vas. Kakorkoli že pa je pa bodite pripravljeni na to, da ga odrasli morate plačati, pri ljudeh je pa to vse brezplačno. Se pa neravni ugriz popravi z zobnim aparatom.

Zobni aparat

Ortodont bo pravi naslov za vse, ki hočete imeti raven ugriz. Vemo, da nam neraven ugriz vpliva na našo samozavest, še posebej, ker se to pri nekaterih res opazi. Vse to se dandanes da popraviti in še neboleče bo. Zobni aparati, ki vam jih dajo ortodonti bodo popravili vaše zobe. Boste videli, da boste še kako zadovoljni. Mislim, da pa vas večina tudi ve, da pa obstajata dve vrsti zobnih aparatov. Tukaj so najprej snemljivi zobni aparati, katere morate odstraniti pred vsakim obrokom. Je pa potem še tukaj stalni aparata. Le tega ne moremo sneti sami, to lahko stori samo ortodont. Te bodo vam največkrat dali, ko boste res imeli neravne zobe oziroma vaš ugriz. Za tega se tudi kupijo posebne zobne ščetke, ker si ga tudi med umivanjem zob ne morete odstraniti.

Ortodont ni tako kot zobozdravnik. Pri njem bodo vam naredili raven ugriz. Tukaj tudi nič ne boli, tako da se nič ne bojte obiskati ortodonta. On vam bo le poskušal narediti najbolje z vašimi zobmi. Boste videli, da boste z njegovo storitvijo zadovoljni. Kot sem pa rekla ga morater odrasli plačati. Je pa ortodont kar drag in s tem tudi posledično zobni aparat. Veliko ljudi si ga sploh ne more privoščiti. Če si pa ga lahko pa le pojdite k njemu. V ambulanti Lux Dental delajo res odlični ortodonti, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Kakorkoli že pa bo vaš ugriz spet lep.