Kavni aparat Nespresso je najbolj zanesljiv način, da dobite res dobro kavo s fantastičnim okusom. To je majhen kavni aparat za domačo uporabo ali za pisarno, kjer ni veliko gostov, vendar pa bi radi imeli pri roki vrhunsko kavo, ki je narejena v nekaj minutah. Tovrstni kavni aparati delujejo na kavne kapsule, ki so zelo priročni lončki z že pripravljeno kavo. Vsak lonček lahko vsebuje svoj okus in način priprave kave, tako da je lahko navaden espresso, kava z mlekom ali z ledom in še marsikaj drugega lahko pripravite, kar si lahko pogledate na spletni povezavi v trgovini, kjer naročite lahko preko dvajset okusov kav.

kavni aparat

Vrhunski mini kavni aparat tehta le nekaj kilogramov in ga lahko postavite kamorkoli, kjer je blizu vtičnica za elektriko, ker je izjemno majhen. Kot običajen gospodinjski aparat. Gre za avtomatsko napravo, ki ima lahko snemljivo posodo za vodo, ki jo polnite, ko zmanjka vode in vanj lahko vstavite še kavno kapsulo. Shranjuje lahko porabljene kapsule. Mora pa biti čist, zato pazite na njega, da se na zasuši ali umaže, ker je lahko potem kava grenka ali neokusna. Drugače pa boste dobili vrhunsko kavo, kot jo naredi profesionalni kavni aparat v kavarni.

Če nimate časa hoditi v kavarno in imate večkrat goste ter radi sami pijte kavo, doma z družino ali s sodelavci v pisarni, je tam miniaturni aparat res prava izbira. Ni drag, preprost je za upravljanje in tudi za vzdrževanje in je kakovosten tako, da se ne bo kvaril. Od zdaj naprej vam ni treba več paziti na to, kako boste kuhali kavo in ali bo gostom všeč, ker jo bo kavni aparat s kapsulami pripravil na vrhunskem nivoju povsem avtomatsko.

Tak aparat deluje hitro in neslišno in naredi kavo v nekaj minutah, dejansko štejete lahko v sekundah izdelavo ene kave. V petih minutah dobite več kav za več ljudi.