Vinil je super talna obloka, ko se nikoli ne zmoči in je idealna za vlažne prostore, saj je na vlago izjemno odporna. Zato se tako talno oblogo lahko tudi čisti z vodo in paro po mili volji, pa se nikoli ne bo spremenila niti navlažila. Vinil ima še to prednost, se je taka obloga, pod katero se z lahko namesti talno ogrevanje, tako bo vaš prostor končno postal suh in super za bivanje lai pisarno brez motečih zadev za zdravje, kot sta vlaga in plesen. Vendar pozor, daje talna vinilna obloga v redu, mora biti tri slojna.

vinil

Kakovosten vinil je torej v treh slojih, to je ključ, po katerem boste iskali kakovostno talno oblogo iz vinila. Gre za kakovosten material, ki se ne izrabi, ne zmoči, je zelo odporen in nosi velike obremenitve, brez deformacij, prask in odrgnin. Uporaben je za vse prostore, za kuhinje, dnevne, spalnice, kopalnice, pisarne in tudi skladišča ter proizvodnjo. Zelo dobro se čisti in polira. 

Vinil je hvaležen za barvanje, zato se z njim naredijo lahko krasne imitacije lesa, kovin, kamna in drugih naravnih materialov in bo zgledal, kot da je res tak material. Izbirate lahko v več barvah, skidaj 700 odtenkih n tudi v veliko vzorcih, ki bodo popestrile prostore in se ujele z vsakim pohištvom, ki ga imate v prostorih.

Kakovosten vinil bo zadovoljil starše z otroki, ker se ga da lepo očistit in se otroci lahko igrajo na tleh, ker je topel material sploh če je talno ogrevanje. Hkrati boste hvaležni lastniki hišnih ljubljenčkov, kajti vinil z lahkoto posesate in dlake se ne bodo nikoli prijele a taka tla, ker so preveč gladka. Ja packarija, ki jo pusti žival za seboj pa bo tudi hitro počiščena in enostavno nihče ne bo opazil, da imate doma bitje, ki maže prostore. To je res prava izbira za vas.