Slovenija je dežela, ki se lahko pohvali s številnimi naravnimi lepotami in obljudenimi destinacijami, ki jih vsako leto obišče zares veliko število turistov. Mednje sodi tudi Rogla, ki ponuja odlično priložnost za aktivne počitnice v naravi, bodisi na smučišču ali v zdravilni termalni vodi. Za vaše popolno počitniško doživetje pa bodo poskrbeli apartmaji Rogla (https://www.apartmajirogla.si/), ki svojim gostom nudijo vso potrebno udobje in možnost za oddih od vsakodnevnih skrbi. 

apartmaji rogla

Apartmaji Rogla za nepozabne počitnice

Verjetno se sprašujete, zakaj so ravno apartmaji Rogla prava izbira za vaše počitnice. Združujejo namreč vse tisto, kar potrebujete za popoln oddih in brezskrbno preživljanje prostih dni. Poleg polne opremljenosti namestitve, zaradi katere se počutite kot bi bili doma, se lahko njihovi apartmaji pohvalijo tudi s:

  • strateško lokacijo, saj predstavljajo odlično izhodišče za smučarski in termalni oddih. Iz apartmajev se lahko brez vožnje odpravite na številne zanimive pohodne in učne poti in tako raziščete prijetno okolico in si ogledate prečudovite naravne znamenitosti.
  • sodobno opremo, ki poskrbi, da vam tekom bivanja ne bo manjkalo prav nič. Polno opremljena kuhinja, moderna kopalnica in udoben dnevni prostor so vse, kar potrebujete za sproščen oddih stran od stresnega vsakdana.
  • čudovita okolica, ki obkroža apartmaje vas bo dobesedno očarala. Zaljubili se boste v prelep vrt in razgled, ki vam bo za vedno ostal v spominu. 

Apartmaji Rogla vas vabijo, da si privoščite oddih v objemu narave. Uživajte v idilični okolici, odpravite se na pustolovski izlet, spustite se po zasneženih strminah ali pa si privoščite sproščanje v zdravilišču v bližnjih Zrečah. Rogla z okolico vam namreč ponuja nešteto možnosti, ki jih vsekakor morate izkoristiti. 

apartmaji rogla 1

Udobje na prvem mestu

Obiskovalcem apartmajev Rogla sta na voljo dve nastanitvi, ki ponujata vse potrebno za nemoteno preživljanje vašega počitniškega vsakdana. Odločite se lahko za:

  • apartma Tia velikosti 80 m2 z balkonom in čudovitim razgledom na okoliško naravo. Za prijeten oddih bodo poskrbeli dve prostorni spalnici, opremljena kuhinja z dnevnim prostorom. Apartma nudi dovolj prostora za vso družino.
  • apartma Tia 2 velikosti 90 m2 z balkonom svoje obiskovalce očara s prostornostjo in moderno opremo. Na voljo sta vam dve spalnici, velik dnevni prostor s kuhinjo in vso potrebno opremo za sproščeno bivanje.

Lastniki apartmajev Rogla ves čas skrbijo za njihovo popolno čistočo, prijaznost, njihovi gostje pa se vedno počutijo kot doma. Z veseljem vam bodo svetovali, kam se odpraviti na okusno kosilo, nepozabno doživetje ali prijeten dopoldanski izlet. Po aktivno preživetem dnevu pa vas bosta pričakali domačnost in toplina udobnih apartmajev, kjer se boste lahko odpočili in si nabrali moči za prihajajoči dan. vse to vam nudijo apartmaji Rogla, zato še danes rezervirajte svojo nastanitev in si zagotovite odlične počitnice.

Zakaj dopustovati na Rogli?

Le kdo ne pozna priljubljenega smučišča Rogla? Ta se razprostira na Zreškem Pohorju in obiskovalcem nudi obilo možnosti za rekreacijo in zabavo. Obiščete jo lahko tako pozimi, kot poleti in raziščete vse njene lepote. Najpomembnejši dejavnosti sta zagotovo smučišče, ki deluje že vse od leta 1975 in zdravilišče v bližnjih Zrečah. Poleg tega pa vam Rogla ponuja tudi številne pohodne poti, kolesarske ture, letno sankanje, tekaške proge, razgledne stolpe, tematske parke za najmlajše in še veliko več.

apartmaji rogla 2

Še ena prednost, ki vam jo ponujajo apartmaji Rogla, je popolna lokacija. Iz apartmajev lahko namreč dostopate do številnih priljubljenih poti in destinacij za sprostitev in zabavo. Pohorje v sebi skriva številne naravne lepote, ki si jih vsekakor morate ogledati – namočite noge v Zreškem jezeru ali se povzpnite na znameniti stolp na Rogli, nato pa si privoščite adrenalinski spust po toboganu. Na Rogli pa ne manjka niti pristne kulinarike, ki zadovolji okusu tudi najzahtevnejših gurmanov. Za lačne pohodnike bo poskrbela vrhunska domača kuhinja, sestavljena iz tradicionalnih pohorskih in zreških jedi v sodobni preobleki. Vabljeni!