Bliža se čas poletnih dopustov, ki smo jih tako vneto čakali vse leto. Če tudi vi še razmišljate, kam bi se odpravili in vas privlačijo toplice ter narava, potem so apartmaji Topolšica (www.apartmajitopolsica.com) zagotovo prava izbira. Gre za idilično lokacijo v neposredni bližini Term Topolšica, ki pa hkrati ponuja mnogo več – poleg prijetnega oddiha si boste lahko privoščili izlet po svoji izbiri. Med bogato ponudbo in številnimi aktivnostmi boste namreč zagotovo našli tisto, v kateri boste neizmerno uživali. Topolšica svojim obiskovalcem namreč nudi pestro paleto zanimivosti, ki se jih vsekakor splača raziskati. Ne glede na to, ali ste romantična duša, željna sproščanja, zagrizen avanturist ali športni navdušenec, boste v Topolšici zagotovo uživali in ustvarili nepozabne spomine.

apartmaji topolšica

Privoščite si nepozaben oddih

Apartmaji Topolšica se nahajajo v Ocepkovem gaju, obljudeni lokaciji, ki nudi neposreden dostop do znanih Term Topolšica. Lično urejene hiške, namenjene tudi zahtevnejšim gostom, bodo poskrbele za vaše udobno bivanje med dopustom. Lokacija je primerna tako za posameznike, pare in družine, ki si želijo prijetnega bivanja v objemu narave. Svoj prosti čas lahko preživljate v bližnjih termah, se odpravite do priljubljene turistične destinacije – Velenjskega jezera ali pa raziščete številne pohodne poti, ki ponujajo pristen stik z naravo. Navdušila vas bo urejena okolica, ki vam nudi popolno sprostitev na svežem zraku.

Apartmaji Topolšica so vse tisto, kar potrebujete za popoln oddih – prijetno urejene hiške, ki nudijo privatnost, mir in vse funkcionalne rešitve za udobno bivanje na dopustu. Izbirate lahko med dvema sodobnima apartmajema – Dren (4+1) in Hortenzija (8+2). S svojimi moderno opremljenimi prostori vam nudita čisto vse, kar potrebujete za bivanje na najvišjem nivoju. Polno opremljena kuhinja, kopalnica, dnevni prostor ter terasa z vrtnim pohištvom, so le nekatere prednosti, ki bodo poskrbele za vašo maksimalno sprostitev. ,

Preverite odlično ponudbo, ki vam jo nudijo apartmaji Topolšica in rezervirajte svoj termin. Čaka vas nepozabno doživetje, ki ga boste z veseljem še kdaj ponovili.