Vsaka stavba, hiša oziroma objekt ga mora imeti na strehi oziroma poleg strehe. Seveda to so dimniki, ki jih moramo imeti zaradi samega ogrevanja. Saj drugače bi nam plini, ki se nabirajo ostajali v stanovanju in lahko se bi zadušili. Dimnik je na naših strehah že od nekdaj zato to ni nič novega za naše strehe oziroma bolje rečeno stanovanja. Ob sami gradnji hiše nam strokovnjaki, ki se na dimnik spoznajo tudi to naredijo, kot morajo biti. Ponudba podjetja Klemenc vam ponuja strokovno narejene dimnike za vaše hiše.

Ko gradite hišo ne morete kar sami sezidat dimnik, ker to mora biti res izkušen strokovnjak, ki se spozna kako se vse uredi. Tu ne sme biti napak, ker ko se kuri, ne sme plin nikjer izhajat po stanovanju ali kje drugje. Ob nepravilnosti lahko hitro pride do težave, lahko pride do zadušitve, kar pa je še huje tudi do samega požara. Dimnik mora biti narejen po pravilih in zelo strokovno. Največkrat vidimo zidane se pa tudi vedno bolj pojavljajo iz nerjaveče pločevine. Kateri je boljši oziroma bi ustrezal vašemu gospodinjstvu vprašajte v podjetju Klemenc, kjer se res spoznajo in vam lahko pomagajo ter vse uredijo.

dimnik

Dimnik mora biti vedo v dobrem stanju in ne poškodovan. Če vidite da je prišlo do kakšne napake pokličite strokovnjake naj pogledajo. Če imate doma dimnikarja, da vam je prišel čistit peč ga tudi lahko povprašate za nasvet. Vas bo napotil na pravi naslov, da bo vaš dimnik res, kot mora biti. Kurilna sezona se bo v kratkem začela, zato je še čas, da pogledate kako vaš dimnik izgleda. Tukaj res ne smemo gledat na denar, ker je zdravje in varnost na prvem mestu. Nihče nima rad napak in kasnejših težav, ki se lahko zgodijo ob poškodovanem dimniku. Strokovnjaki vam bodo znali povedat in svetovati.