Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste potrebovali specialista, vendar niste točno vedeli, na katero kliniko ali zdravstveno ustanovo se obrniti. Nalogo preverbe in ocenitve različnih ponudnikov zdravstvenih storitev je namesto vas prevzel portal Doktor 1A – če torej iščete zobozdravnika, okulista ali si želite lepotnega popravka, je obisk njihove spletne strani zagotovo zelo priporočljiv. Glavno poslanstvo ekipe Doktor 1A je je pomagati pacientom, da zase najdejo najboljšo zdravstveno oskrbo. Njihova glavna naloga je, da ocenjujejo zadovoljstvo pacientov z različnimi zdravstvenimi storitvami v Sloveniji in na Hrvaškem. S podano oceno pa si nato pacienti ustvarijo najbolj optimalno mnenje o ponudnikih, primerjajo cene in se na koncu odločijo za tisto kliniko, ki jim po vseh kriterijih kar najbolj ustreza.

doktor 1a

Kaj vam nudi Doktor 1A

Na slovenskem trgu obstaja veliko ponudnikov zdravstvenih storitev, vendar pa pogosto manjkajo poglavitne informacije, na podlagi katerih se pacienti odločajo za izbiro primernega zdravstvenega centra. Prav te informacije za vas pridobivajo pri Doktor 1A. Slednje za vas zbira na podlagi anket o zadovoljstvu pacientov, ki jih rešujejo ljudje, ki so določeno storitev pri izbranem ponudniku že obiskali. Na njihovi spletni strani so vam na voljo ocene najrazličnejših zobozdravstvenih storitev, ponudnikov odprave dioptrije in klinik, ki izvajajo lepotne operacije.

Poleg ocen, boste našli tudi številne zanimive vsebine s sveta zdravstva, pacientom pa ve čas nudijo dodatne akcije in ugodnosti, kot so:

  • akcija Vinjeta: v primeru, da opravite celostni oftalmološki pregled, brezplačno prejmete celoletno Vinjeto,
  • brezplačni pregled: celostni pregled s takojšnjim planom urejanja in individualno ponudbo, prilagojeno vašim željam in potrebam,
  • brez čakalnih vrst: takojšnja obravnava v eni od slovenskih ali hrvaških ordinacij,
  • možnost plačila na obroke: na voljo so vam ugodni plačilni pogoji in možnost z obročnega plačevanja storitev preko Leanpay.

Vaše zdravje je zelo pomembno, zato zaupajte le najboljšim specialistom. Skrbno preverite ponudbo in se odločite za tistega, ki vam najbolj odgovarja.