Etiketirke so stroji, ki lepijo etikete namesto vas na embalažo. Če imate več embalaže oziroma produktov, so etiketirke super rešitev, da nalepite večjo količino nalepk hitro ter zelo natančno na katero koli embalažo, naj bo ostrih oblik ali okroglih. Dokler imate le nekaj proizvodov, ki jih občasno prodajate, ni problem ročno lepiti etikete na embalažo takoj, ko vaša proizvodnja preraste dvajset ali več proizvodov, se splača nabaviti etiketirko, ki vam hitro pomaga lepiti etikete na kozarce in drugo embalažo. Etikete vpnete v stoj in že dela.

etiketirke

Etiketirke so različnih velikosti in več vrst. Nekatere lepijo na manjše proizvode, druge na večje ali pa so take, da se jih da prilagoditi skoraj na vse proizvode. Nekatere so specializirane za ostro embalažo z ravnimi stranicami, druge za okroglo embalažo. Nekatere pa se dajo prilagoditi obema vrstama embalaže. Slednje so seveda dražje od ostalih specializiranih.

Vsestranske etiketirke so večje in so tudi namenjene embalaži, ki je večja, zato preverite, da boste izbrali pravo etiketirko za vašo embalažo, da ne bo slučajno premajhna. Te etiketirke so primerne za bolj zahtevne in množične proizvodnje, kjer je produktov več in se jih splača uporabiti, da pohitrijo posel, zato je njihova nabava upravičena in se strošek splača, ker boste potem dobili več profita nazaj.

Etikete pa nabavite profesionalno natisnjene na kolutih, da bodo vaši proizvodi res lepi in privlačni, lahko pa nabavite tudi lasten industrijski tiskalnik in boste vse lahko narediti kar sami, ne da ste odvisni od drugih. Taka proizvodnja je najhitrejša in tudi lahko hitro prilagodite spremembe, ter tiskate in lepite le toliko, kot imate za prodati sproti, da se vam ne nabira zaloga.

Izberite le kakovostno etiketirko z dolgoletno garancijo, ker vam bo taka res delala dobro in brezhibno. Dobro se pozanimajte, katera bo za vas najboljša. Izberite proizvajalca ali uvoznika, ki ima tudi servis in vam lahko pomaga, če gre kaj narobe.