Napoved horoskop 2021 sporoča preko planetov in ozvezdij dvanajstih zodiakalnih znamenj, kaj se nam bo dobrega dogajalo v ljubezni, partnerstvu, na področju denarja, financ in na splošno, razkriva pa tudi, kako bo z zdravje, navsezadnje brez slednjega ni ničesar, mar ne?Horoskop 2021 razkriva za vsa znamenja v prihodnjem letu, da bo drugačno kot je bilo letos, predvsem bolj mirno in zdravo ter usmerjeno v finance. Naslednje leto bo vladal Merkur in Vodnarjevo leto bo vsem prineslo novosti, nove miselnosti, inovativnosti, več druženja in odprtosti do drugačnosti. Merkur pa nas bo vse silil v delovanje na finančnem področju, tako da se bomo ukvarjali s tem, kako na nove načine zaslužiti denar in ga vlagati dolgoročno, da nam bo v prihodnje prinesel obilo obresti. 

Horoskop 2021 kaže na to, da se bodo ovni kar vse leto največ ukvarjali s svojimi lastnimi idejami, na področju partnerstva pa ne bodo tako zelo aktivni, medtem ko bo  zdravjem vse v redu, pokali bodo od zadovoljstva. Merkur jim bo dal vetra in v financah bodo zablesteli.

 

Zvezde in horoskop 2021 razkrivajo, da bo v naslednjem letu Merkur kar tri krat retrograden in takrat bo na vse nas vplivava zelo močno in sicer se bomo ukvarjali s svojimi najglobljimi strahovi, starimi ranami ter komunikacijo s sabo in drugimi. Za vse nas bodo to zelo naporni dnevi, ki bodo veliko prinesli tistim, ki se bodo poglobili v sebe in učenje ter bodo tako izjemno napredovali, bolj kot vsa prejšnja leta.

horoskop 2021

Največ dobrega kaže horoskop 2021 dvojčkom, ki bodo imeli veliko sreče pri denarju in ljubezni, paziti pa boste morali na zdravje, saj boste zaradi stresa in dela pod napetostjo, ki vas lahko košta marsikateri prehlad. Raki se boste končno odločili priti iz lastne lupine in boste z drugimi komunicirali na veliko, da boste še sebe presenetili, zato imate veliko možnosti spoznati nove osebe ter partnerje.

Kaj pa pravi horoskop 2021 za bike, ja vaše leto bo to, denarja kot pečka, velike priložnosti za vlaganja in dolgoročne investicije, kar vas bo navduševalo tako da b pozitivno vplivalo še na zdravje ter ljubezen. Device boste še naprej stroge do sebe in drugih, zapustile boste varen dom in se odpravile po dolgem času v svet raziskovat, kjer boste našle nove priložnosti pri poslu in partnerstvu, na zdravje pa kar pazite. Tehtnice se izogibajte preveč sladkemu in dobrotam, ki jim vedno podležete, na zdravju boste morali bolj resno delati. V naslednjem letu pravi horoskop 2021 pa ne tehtajte preveč, ali bi vlagali za prihodnost ali ne, ker boste vse priložnosti zamudili, akcija je nujna.

Levi boste kraljevali tudi v tem letu in boste še bolj družabni kot prej, ustvarili boste delavnice in nove posle, povečali premoženje, pri komunikaciji pa bodo stare zamere privrele na plan, zato bodite bolj previdni pri besedah in dejanjih. Kaj pa kaže horoskop 2021 škorpijonom? Veliko dobrega in veselega, v partnerstvu ne bo nič novega, lahko se razrahljajo donosi s tistimi, s katerimi niste bili najbolje, saj se bodo razkrile težke stvari iz preteklosti in postale nove rane. 

Strelci in ribe boste dosti potovali in pomagali drugim ljudem, še posebej ribe boste začele nove dobrodelne posle, kjer boste zares uživale in sanje se bodo uresničile tudi z idealnim partnerjem. Strelcem ne bo moglo v tem letu spodleteti, česar se boso lotili, vse bo uspelo, zato le pogumno naprej. Vodnarji pa boste sploh imeli svoje leti, spoznali boste veliko neobičajnih ljudi, ki vas bodo navduševali in se naučili še veliko več, kot do zdaj, kar vam bo prineslo same nove zmage in dolgoročno se vam bo to zelo splačalo. Zvezde predlagajo kozorogom, da se začnete ukvarjati z novimi tehnologijami in načini vlaganja, če se še niste s tem srečali, je zdaj zares pravi čas.