Ponudba Hobby počitniških vozil obsega 6 osnovnih modelov, ki so na voljo v več kot 30 različicah. Izposoja kamp prikolic Hobby vam omogoča svobodno potovanje po vsej Evropi. Izposoja kamp prikolic vam omogoča, da že v zgodnjih letih otrokom pokažete svet in razširite njihovo obzorje. 

Raznoliki modeli za vsak okus

Izposoja kamp prikolic prinaša številne prednosti, ki jih je vredno izkoristiti. Modeli se razlikujejo po številu ležišč, postavitvi in razporeditvi kopalnice, celotni ureditvi bivalnega prostora, dodatni opremi, notranji razsvetljavi itd. Najem kamp prikolic je popolnoma transparenten, brez skritih pogojev.Najem kamp prikolice prinaša udobno bivanje v prijetnem okolju. Kombinacija izbranih materialov v pastelnih odtenkih skupaj z diskretno osvetlitvijo ustvarja prijetno atmosfero, ki vas bo prevzela takoj ob vstopu v notranjost.

Izposoja kamp prikolic

Svoboda in udobje na poti

Ste naveličani stalnega taborjenja ali pogostih menjav hotela med dopustovanjem s turistično agencijo? Razmislite o najemu kamp prikolice za vaše naslednje počitnice. Izposoja kamp prikolic vključuje vse, kar potrebujete za udobno potovanje: prostorno kuhinjo, funkcionalno kopalnico in udobna ležišča. Otroci bodo uživali v razburljivih pustolovščinah na poti, ki bodo pozitivno vplivale na njihov razvoj. Izposoja kamp prikolic postaja vse bolj priljubljena med Slovenci, delno tudi zaradi ugodnih cen najema in vedno bolje opremljenih počitniških vozil. Ne glede na vaše izkušnje s kampiranjem ali navado bivanja v hotelih, bo najem kamp prikolice prijetna in nepozabna izkušnja.

Najem ali nakup počitniške prikolice je občutno cenejši kot investicija v avtodom. Tudi stroški vzdrževanja, registracije in zavarovanja so manjši. Ko parkirate počitniško prikolico v kampu, imate še vedno dostop do osebnega avtomobila, kar omogoča lažje premikanje in obiskovanje lokalnih znamenitosti. Počitniška prikolica ponuja več prostora za udobno bivanje v primerjavi z avtodomom, še posebej, če potujete v večji skupini. Prikolica ponuja občutek večje varnosti, še posebej v primeru nesreče, kjer so potniki bolje zaščiteni kot v avtodomih. Vožnja s prikolico zahteva manj goriva kot potovanje z avtodomom, kar pripomore k nižjim stroškom potovanja.

Postopek najema kamp prikolice

Pošljete povpraševanje ali se dogovorite po telefonu, kjer uskladite podrobnosti kot so datum najema, cena in morebitna vprašanja. Pred prevzemom vas strokovnjaki v podjetju poučijo o uporabi prikolice in vam zagotovijo vse potrebne informacije. Ponudba vključuje šest osnovnih modelov z več kot 30 različicami, kar omogoča izbiro po vaših potrebah.

Izbrali ste kamp prikolico, zdaj pa na potovanje

Na dogovorjen dan prevzamete kamp prikolico, kjer vam podrobno razkažejo vozilo, predstavijo pomembne informacije in uredijo dokumentacijo. Ob prejemu opozorijo na previdnost pri vožnji, saj se mora večina voznikov še navaditi na dodatno težo prikolice. Posebno pozornost namenijo varnosti na cesti, zlasti pri prehitevanju ali menjavi pasu, ter svetujejo uporabo integriranih ogledal za večjo varnost.