Medicinski center Medartis predstavlja vrhunsko zdravstveno ustanovo, ki združuje izjemno strokovnost in bogate izkušnje zdravnikov različnih specialnosti. Ustanovitelj in predsednik, prof. dr. Igor Gregorič, kardiovaskularni in torakalni kirurg z več kot 25-letno kariero v Texas Medical Centru v ZDA, je postavil temelje za vrhunsko kakovost in visoke standarde zdravstvene oskrbe v Medicinskem centru Medartis. Poudarek Medicinskega centra Medartis je na zagotavljanju celostne oskrbe in individualnem pristopu do vsakega pacienta. Zdravniki in medicinsko osebje sledijo najnovejšim smernicam in tehnologijam v svojih specialnostih, kar omogoča visoko stopnjo uspešnosti in zadovoljstva pacientov. Več o storitvah si lahko preberete na: www.medartis.si.

Vrhunska oskrba tudi preko specialističnih zavarovanj

V Medicinskem centru Medartis imajo na voljo vrsto medicinskih specialnosti, ki pokrivajo širok spekter zdravstvenih potreb. Med njimi so ginekologija, dermatovenerologija, plastična, rekonstrukcijska in estetska kirurgija, kardiologija, splošna in žilna kirurgija, ortopedija, travmatologija, bolezni dihal – pulmologija, športna medicina ter fizioterapija, in nevrologija. Vsaka specialnost je predstavljena s strani izkušenih zdravnikov, ki so pripravljeni zagotoviti najboljšo možno oskrbo pacientom. V ambulantah so na voljo različne storitve, ki odražajo širok razpon specialnosti in strokovnosti zdravstvenega osebja. Med najpogostejšimi storitvami so pregled nuhalne svetline, odstranitev kožnih sprememb, pregledi ožilja, kardiološki pregled in ultrazvok srca ter 3D/4D ultrazvočni pregled v nosečnosti. Poleg tega nudijo splošne ultrazvočne preglede celega telesa, ambulante za lepotne posege ter posege na krčnih žilah.

Medartis se ponaša tudi z naprednimi tehnologijami, kot je 3D/4D ultrazvok, ki omogoča natančen in podroben pregled ploda med nosečnostjo. Poleg tega ambulante lepotnih posegov in posegi na krčnih žilah ponujajo sodobne in varne rešitve za estetske ter zdravstvene težave. Torej, če iščete vrhunsko medicinsko oskrbo v širokem spektru specialnosti, je Medicinski center Medartis prava izbira. Zdravniški tim s svojimi znanji in izkušnjami stremi k temu, da vsakemu pacientu zagotovi najboljšo možno zdravstveno obravnavo v prijetnem in profesionalnem okolju.

Poudarek Medicinskega centra Medartis je na zagotavljanju celostne oskrbe in individualnem pristopu do vsakega pacienta. Zdravniki in medicinsko osebje sledijo najnovejšim smernicam in tehnologijam v svojih specialnostih, kar omogoča visoko stopnjo uspešnosti in zadovoljstva pacientov. Preprečite, da bi se vaše zdravstveno stanje poslabšalo zaradi dolgih čakalnih vrst za obisk specialista. Pridobite diagnozo in začnite z zdravljenjem hitreje. Zdravstvene zavarovalnice se prilagajajo vašim potrebam in vam omogočajo izbiro pokritja ter premije, ki dajejo prednost vašemu zdravju.