V kolikor vas zanima obnova menjalnika, cena je običajno prvi podatek, ki bi ga radi vedeli. Obnova menjalnika (cena sledi v nadaljevanju) vam je na voljo pri Avtocentru Tit. Njihova ponudba zajema servis, prodajo in svetovanje. V njihovi delavnici poskrbijo za popravilo menjalnikov vseh vrst tako avtomatskih kot ročnih in to za vse vrste vozil. Pri svojem delu uporabljajo le visoko kakovosten nadomestne dele. Zagotavljajo vam servis avtomatskih menjalnikov najvišje kvalitete. Obnova menjalnika, cena je za to storitev zelo ugodna, saj bo vaše vozilo za nadaljnjo vožnjo usposobljeno v najkrajšem možnem času.

 obnova menjalnika cena
Ko je v delu obnova menjalnika, cena se razlikuje glede na posamezne primere, saj jo je težko točno določiti. V tem primeru je najbolje Avto centru Tit poslati povpraševanje, kjer vam bodo lahko bolj natančno svetovali. Če se sprašujete kdaj je pravi čas za servis avtomatskega menjalnik, si poglejmo nekaj toč po katerih se je pametno ravnati. Servis je zagotovo potreben v primeru, da občutimo težje prestavljanje, če se pojavljajo težave pri speljevanju, imamo občutek zamika prestav, padanje prestav in nihanje obratov in ko je potrebna menjava olja v menjalniku. Potrebno se je zavedati, da več časa, ko se vozite z avtom, ki ima te znake, več škode lahko naredite in vaš avtomobil bo lahko utrpel več poškodb, ki bodo poleg vaše varnosti bremenile tudi vašo denarnico. Zato je potrebno čim prej obiskati servis.
V kolikor bo hitra obnova menjalnika, cena ne bo tako visoka. Avto center Tit vam nudi tudi menjavo olja v menjalniku po metodi Tit Eckart, popravilo ročnih in avtomatskih menjalnikov, obnovitev menjalnika, avtomatski menjalniki obnovljeni v avto centru Tit imajo 2 leti garancije, na zalogi imajo različne avtomatske menjalnike. V času servisiranja vašega vozila oziroma menjave menjalnika vam brezplačno omogočijo tudi uporabo nadomestnega vozila. Dokler ne bo vaše vozilo v voznem stanju ste tako lahko brez skrbi. Omogočite vašemu vozilu strokovno obravnavo in rezervirajte termin.