Otroška spletna trgovina Mali vragci ponuja vse za vaše dojenčke in starejše malčke ter jih opremi od glave do peta. Ponudba pa je tukaj www.mali-vragci.si, kjer najdete oblačila, igrače, kolesa, sobe, nalepke in še in še zanimivega ter koristnega za udobje in razvoj vašega malčka. Otrok mora biti razigran in vesel, da je srečen in kasneje v življenju tudi uspešen. Brez tega niti dobro ne more rasti, zato mu omogočite vse najboljše. Predvsem mora razvijati motoriko, se pravi gibalne veščine, da razvije živčevje in posledično s tem tudi možgane. Tako bo bister in odziven ter pravi mali genij, če mu boste le dovolili svobodo.

otroška trgovina

Dojenček potrebuje udobno posteljo, gugalnik, dudo, oblačila in prve igrače, ki so namenjene temu, da razvija vid, sluh ter fokus, tudi otip in reflekse. To je na začetku zelo pomembno. Ko že začne plezati pa potrebuje še kakšno igračo, ki se bo kotalila in jo bo l vil, večja oblačila, stolček za hranjenje, avto sedež, da bo vedno z vami in da bo vedno varen ter srečen.

Ko še malo zraste, mu lahko nabavite že poganjalčka, da razvija ravnotežje in se veliko giba tudi, če še ne hodi prav dobro. Če ne, pa mu nabavite hojico, da bo hitreje shodil, ker bo dobil prave navade v njej ne, da bi ves čas nerodno padal in se poškodoval ali jokal. Hojica bo jok preprečila. Nato so otroci še večji in človek kar ne more verjeti, kako hitro rastejo ti mali vragci, ki postajajo vse večji.

Večji otroci že potrebujejo skiro in kolo, lahko s pomožnimi kolesci ali tudi brez. Radi imajo igrače, ki se vozijo, miselne igrice, sestavljanke in so radi samostojni. To pomeni, da je dobro, da imajo lastno sobo, ki je opremljena po njihovi meri, kakovostni in z naravnimi materiali. Stene opremite še z didaktičnimi nalepkami za učenje abecede, številk in drugih znanosti, pa ste dobili malega genija, ki se veselo igra in se med igro uči ter napreduje. Pobrskajte po trgovini in naročite kar potrebujete za otroke.