Ste vedeli, da lahko problem pretežke šolske torbe rešite na povsem enostaven in zabaven način? To vam omogoča inovativen skiro za otroke RollJet, ki pa še zdaleč ni navadno prevozno sredstvo. V bistvu gre za izvrstno kombinacijo skiro za otroke + RollJet torba, ki skupaj tvorita vrhunski izdelek, ki ga potrebuje čisto vsak nadobudni šolar. RollJet je znamka, ki izdeluje patentirane skiroje in njim pripadajoče torbe, ki se enostavno pripnejo na njih.
 
skiro za otroke
 
Glavna prednost, ki jo skiro za otroke RollJet tako prinaša vašim šolarjem je bistvena razbremenitev občutljive otroške hrbtenice. Te so danes zaradi občutno pretežkih šolskih torb bistveno preveč obremenjene. Dolgotrajno nošenje pretežkih bremen pa lahko pri otroku, ki se še vedno razvija, povzroči resne težave in celo zdravstvene probleme. Znaki, da vaš otrok na svojih ramenih nosi pretežko šolsko torbo, so predvsem:
  • bolečine v vratu in ramenskem obroču,
  • glavoboli,
  • utrujenost in razdražljivost,
  • bolečine v mišicah,
  • nepravilna drža.

Na problem pretežkih bremen opozarjajo tudi pediatri, ki z različnimi akcijami opozarjajo na ta zelo pereč problem. A največ za zdravje in dobro počutje lahko naredite prav vi starši. Z odločitvijo za nakup RollJet šolske torbe in skiroja boste za vaše najmlajše naredili več, kot si sploh lahko mislite.

Skiro za otroke poskrbi za vsakodnevno aktivnost  

Danes lahko na ulicah mestnih središč srečamo zelo veliko število električnih skirojev, ki pa po mnenju strokovnjakov nikakor ne morejo zamenjati tistih klasičnih. Vendar pa z njegovim nakupom svojemu otroku ne boste naredili velike usluge, saj nič na tem svetu ne more nadomestiti stare dobre telesne aktivnosti. Ta je poleg tega izjemnega pomena za zdrav razvoj mladega telesa. Z nakupom otroškega skiroja RollJet, boste pri vašem otroku vzbudili željo po še več gibanja, saj vožnja v šolo in iz nje še nikoli ni bila tako zabavna. Za obilico zabave na mestnih poteh in igrišču bo namreč poskrbel otroški skiro, izdelan iz izjemno kakovostnih in trpežnih materialov, vzmetenja in stabilnih kolesc, ki zagotavljajo varno vožnjo.

skiro za otroke

Redna vsakodnevna aktivnost je bistvenega pomena za zdrav telesni razvoj šolarjev. Prav to pa spodbuja tudi skiro za otroke RollJet. Z gibanjem medenice in mišic med vožnjo z njim namreč skrbimo tako za raztezanje kot tudi za krepitev mišic nog in hrbta. Šolarji, ki že tako večji del dneva presedijo, se bodo s pomočjo RollJeta dodobra razgibali, ob tem pa tudi zabavali s svojimi prijatelji. Otroški skiro je zaradi svoje nizke teže enostavno prenosljiv in ga lahko otrok odnese s seboj na počitnice ali izlet.

Več kot šolska torba

RollJet velja za najhitrejšo šolsko torbo v mestu, ki pa predstavlja izjemno rešitev za pretežke šolske torbe. Se sprašujete, kako je to mogoče. Torbo lahko otrok namreč enostavno pritrdi na skiro in jo od šole do doma enostavno odpelje. Po šolskih hodnikih jo naokoli prevaža na kolescih, po potrebi pa si jo lahko občasno oprta na hrbet. Torba je ergonomsko oblikovana in kot taka ščiti razvijajočo se hrbtenico.
 
Skiro za otroke in torba RollJet sta popolna kombinacija, ki spodbujata veselje do obiskovanja šole in vsakodnevno gibanje. Z nakupom tega vrhunskega tandema boste tako svojemu otroku omogočili bolj zdravo, veselo in lahkotno preživljanje šolskih let.