Strešna klima za avtodom je super izbira za vroče dni, ko počitnikujete nekje na toplem, kjer je dosti sonca. Takrat strešna klima za avtodom odlično in primero ohladi prostor, da je udoben za bivanje in spanje. Poleti na morju na primer je lahko tudi ponoči tako vroče, da se ne da spati. Ni pomembno ali je avtodom na soncu ali ne. Ker je klima majhna, je zaradi tega na strehi dosti prostora tudi za anteno in kolektor. Hkrati jo uporabite tudi kot luč. 

strešna klima za avtodom

Strešna klima za avtodom je oblikovana tako, da zgornji del, ki je na strehi, ne ovira avta pri vožnji saj je aerodinamičen. Zato ni upora in ne boste čutili, da je nekaj na strehi. Notranji del klime je tudi majhen in pritrjen na stropu. Lepo je oblikovan, da se ga niti ne vidi in ne ovira nikogar. Ta strešna klima za avtodom dela zelo tiho in diskretno in ne piha v ljudi. Nastavite jo z daljincem.

Super je tudi to, da je ta klima hkrati tudi lcd luč. Ima več barv in lahko nastavite katero koli barvo želite, da bo tako osvetljen vaš prostor. Tako si ustvarite pravljično vzdušje v svojem malem premičnem domu za vse, ki ste v prikolici ali avtodomu. Tako ima strešna klima za avtodom kar dve funkciji v enem in je še bolj koristna.

Montirati pa jo mora obvezno mojster, ker je treba pravilno speljati elektriko in vse dobro izolirati, da ne pride so električnega udara ali vžiga. Če boste klimo kupili je itak v ceni že zajeta tudi montaža. Klima je danes res nepogrešljiva, če hočete normalno udobje v prikolici ali avtodomu, ker se oba lahko resnično preveč segrejeta in je v njiju nevzdržno. Zakaj bi trpeli, če vam tega niti treba in se lahko rešite za nekaj sto evrov. Res se splača, preizkusite sami.