V sklopu Labrce deluje tudi športni center Maya team d.o.o. , ki se poleg vseh aktivnosti ukvarja tudi z izvedbo team building programov. Team building programov se udeležujejo razna podjetja iz celotne Slovenije, ki želijo vzpodbuditi in povečati teamski duh v podjetju, ali pa s pomočjo team building programa zvišati stopnjo motivacije med zaposlenimi. Podjetje Maya team d.o.o. je usmerjeno v športno aktivne team building programe.

team building

Ti team buldnig programi niso primerni prav za vsakogar, saj je med njimi dosti adrenalinskih aktivnosti, katere niso po godu vsakomur. Preden naročnik naroči izvedbo team building programa, se mora pri svojih zaposlenih pozanimati o njihovih sposobnostih in morebitnih strahovih. Prav tako mora preveriti, ali je med zaposlenimi kakšna nosečnica. Za nosečnice se udeležba na adrenalinskih aktivnostih team building programa odsvetuje oziroma prepoveduje. Za njih se je mogoče dogovoriti za poseben team building program v času ko so ostali od skupine na adrenalinskih aktivnostih. Naročnik team building programa mora obvezno javiti točen datum željene izvedbe ter točno število vseh udeležencev.

Točno število udeležencev na team building programu je pomembno zaradi vse koordinacije, ki jo mora podjetje Maya team d.o.o. opraviti pred samo izvedbo team building programa. Če na primer naročnik javi, da bo število udeležencev na team building programu 29 potem pa jih pride le 21, se podre celoten, prej vzpostavljen sistem. Prav tako se podre celoten urejen sistem, če naročnik javi da bo 21 udeležencev nato pa jih pride 28. Tudi če naročnik javi naroben datum, se pojavijo problemi za izvedbo team building programa.

Potrebne so torej točne informacije in želje s strani naročnika, da ne prihaja do raznih nestrinjanj. Po prejemu vse potrebnih informacij Maya team d.o.o. na podlagi le teh naredi ponudbo, jo pošlje naročniku, ta jo skrbno pregleda in nazaj sporoči, če se z dano ponudbo strinja. Če je vse tako kot mora biti, se nato pomakne naprej na pripravo predračuna in v nadaljevanju na izvedbo samega programa.