Razmišljate o raznih tiskovinah, kjer se lahko oglašujete. V podjetju vam vse uredijo, samo stisnite na spletno stran in imate vse na enem mestu https://magma.si/digitalni-tisk/ . Zakaj bi zapravljali čas in iskali na spletu kdo vam vse uredi na enem mestu, če pa je tako vse lažje. Tisk 24 pomeni, da vam v 24 vse uredijo. Za kakšne večje panoje in jumbo plakate pa morate počakati nekje do 3 dni, lahko se zgodi da tudi naredijo kaj prej. So zelo zanesljivi, zaupanja vredni in prisluhnejo vsaki stranki.

Tisk 24 vam uredi vse prek spleta. Sploh se ne rabite pri njih oglasiti, samo izpolnite obrazec in naročilo gre naprej. Če ste kaj pozabili jih hitro pokličite in bodo vam prisluhnili. Razne tiskovine za oglaševanje so najboljša izbira za promocijo v današnjem času. Danes je uspeh v podjetju ali kakšni drugi dejavnosti odvisen od same promocije. Če hočete informacije posredovati strankam ali v svet je tisk 24 sigurno prava izbira za vas. S tiskovinami lahko reklamirate izdelek, podjetje oziroma s čim se ukvarjate. Promocija mora biti jasno napisana, zajemati mora vse pomembne informacije. Ne pozabite na naslov oziroma podatke.

tisk 24

Tisk 24 vam ponuja razne listine za promoviranje. Lahko se odločite za plakate, etikete, kataloge, vizitke in še ogromno drugih izdelkov. Vse vam dostavijo na vaš naslov. Ko se pa gre za kakšne večje reklame pa vam tudi razne panoje montirajo na zaželeno mesto. Ves tisk vam uredijo na material, kot ste si zamislili. Če imate posebno željo se boste tudi to z njimi dogovorili. Saj prisluhnejo vsaki stranki in hočejo, da je stranka na koncu zadovoljna z njimi. Tisk 24 je edino podjetje, ki so res zaupanja vredni. Cenovno so ugodni in do sedaj so bile vse stranke zadovoljne z njimi. Nič, hitro na njihovo spletno stran in se sami prepričajte o čem govorim oziroma pišem.