Najbolj znana metoda je povečanje dojk. Za to se odloči veliko žensk, ker niso zadovoljne s svojimi prsmi, ampak želijo večje. Obstaja pa tudi zmanjšanje dojk, ki pa ni tako znano in pa tudi morate biti primerna kandidatka, da vas sploh naročijo na ta poseg. Več o zmanjšanju dojk pa si lahko preberete na: https://n-suvorov.com/zmanjsanje_dojk/

zmanjšanje dojk

Marsikatera ženska je že kdaj bila nezadovoljna s svojimi prsmi, največkrat so le te premajhne in zato niso zadovoljne. Takrat se jih veliko odloči, da bodo šle na povečanje dojk. So pa tudi takšne, ki imajo zelo velike prsi in jih to obremenjuje pri vsakodnevnih opravilih. Prevelike dojke povzročajo bolečine v hrbtenici in pa še ženska se ne more gibati tako kot se hoče. Veliko žensk, ki imajo povišano telesno telesno težo, ki jo hočejo zmanjšati, ampak imajo prevelike prsi in jih le te obremenjujejo pri fizični aktivnosti. Zmanjšanje dojk po vse to olajšalo.

Vsaka ženska pa ni primerna za ta poseg. Najprej je pomembna telesna teža, tiste s preveliko niso primerne kandidatke. Če pa imate vse naslednje simptome ali vsaj večino pa ste zagotovo primerna kandidatka. Ti simptomi so: bolečine v dojkah, hrbtu ali ramenih, zareze od naramnic modrca na ramenih, nepravilna drža, izpuščaji pod dojkami, ne more se normalno ukvarjati s športom in pa nesamozavest. Zmanjšanje dojk traja le 3 ure in pa čez noč ostanete hospitalizirane. Obstajata pa dve tehniki, ki pa sta tehnika s superomedialnim pecljem in pa druga, ki se imenuje tehnika z navpično brazgotino. So tudi kakšni nezaželjeni učinki zmanjšanja dojk, o tem vam bo vse povedal/a kirurg/inja pred posegom.

Zmanjšanje dojk po povečalo vašo samozavest in pa zmanjšalo bolečine. Če hočete res kvalitetno zmanjšanje prsi vam priporočam estetsko kirurginjo Nino Suvorov, ki po to opravila perfektno. So pa drugače cene za zmanjšanje prsi visoke, tako da si jih mogoče niti ne more vsaka privoščiti.