Vse kar je lepo se enkrat konča. Tako kot počitnice, ki ste jih mogoče preživeli v vaši prikolici ali avtodomu, ker se spet začenjajo hladna obdobja, ter zima. Takrat pa naletimo na težavo, kot je pomanjkanje prostora na našem dvorišču, ker vsega zavzame prikolica. Pa še kakšen sosed se zna priti pritoževati ker je nevoščljiv, ali pa pride huligan, ki bi lahko vlomil v prikolico in pokradel kakšne dragocene stvari.  Zato je hramba prikolic dobra odločitev pri podjetju Parkiraj avtodom, kjer vas ni treba skrbeti, da bi se kaj slabega naredilo s prikolico oziroma avtodomom. 

Da bo bila hramba prikolic pri podjetju Parkiraj avtodom varna, so zagotovili popolnoma novo parkirišče z vsemi potrebnimi priključki in celo kemičnim straniščem. Vse skupaj je zavarovano z dva metra visoko kovinsko ograjo, okoli celega parkirišča in z video nadzornim sistemom, ki posname vse. Prav tako pa na parkirišče nima vstopa nobeden, razen, če ima magnetno kartico, ki nudi dostop 24 ur na dan, cel teden. Mislim, da je to kar veliko razlogov zakaj je hramba prikolic pri Parkiraj avtodom, varna in enostavna. Cena najema parkirišča je odvisna od tega, ali vzamete električni priključek ali ne. Mesečne najemnine lahko prekinete kadar želite, letne pa žal ne, vendar pa dobite 2 meseca hrambe prikolic zastonj, oziroma vam ju podarijo.

Zdaj veste na koga se obrniti, ko boste potrebovali nekam parkirati svojo prikolico, oziroma avtodom. Veliko bolje je, da je hramba prikolic nekje kjer zagotavljajo varnost, kakor pa doma, čeprav ste ji bližje. Prikolice in avtodomi niso poceni in so kar veliko vredne, zato ne zaupajte kar komurkoli. Lahko boste tudi naleteli na kakšne ponudnike, ki se s tem sploh ne ukvarjajo in so v bistvu tatovi. Dan danes je vse mogoče in varnosti ni nikoli preveč. Rezervirajte in zagotovite si svojo hrambo prikolic po koncu počitnic že danes.