Kovinoprodaja Trebnje d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989. Podjetje se specializira za prodajo gradbenih materialov, različnih orodij in drugih izdelkov, vključno z belo tehniko, električnimi orodji, opremo za dom in podobno. Ponudba je na voljo na spletni strani kovinoprodaja.si. Njihova vizija je investiranje v prostorski in tehnološki razvoj ter tesno sodelovanje z že obstoječimi in prihodnjimi partnerji.

Vaša zanesljiva izbira za vrhunsko kakovost, širok izbor in odlično storitev

Pri delu se trudijo, da ostanejo solidarni do drugih ter spoštujejo želje naših kupcev. Stremijo k temu, da vzdržujejo dobre odnose s predstavniki drugih podjetij, s katerimi že sodelujejo ali nameravajo sodelovati v prihodnosti. Njihov cilj je izpolnjevati potrebe strank ter zagotavljati visoko kakovostne izdelke in storitve. Podjetje Kovinoprodaja se lahko pohvali z več kot 20 zaposlenimi, ki so strokovnjaki na svojih področjih. Skupaj s tem močnim timom so do danes že prodali več kot 100.000 artiklov, kar priča o zaupanju in zadovoljstvu njihovih strank. Njihov glavni cilj je doseči 100-odstotno zadovoljstvo strank, saj jim vaše zaupanje pomeni največ. S široko paleto več kot 1000 različnih artiklov v ponudbi vam zagotavljajo, da boste našli pravi izdelek za svoje potrebe.

Zagotavljajo hitro dostavo vseh izdelkov iz ponudbe, da boste lahko hitro prejeli svoje želeno orodje brez nepotrebnega čakanja. Ponujajo garancijo na zadovoljstvo za vse njihove izdelke, kar pomeni, da vam nudijo možnost vračila ali zamenjave, če niste povsem zadovoljni z nakupom. Omogočena so brezplačna vračila, saj želijo, da je vaše nakupovanje pri nas enostavno in brez skrbi. Imajo bogato ponudbo različnih orodij, zato vam lahko ponudijo širok nabor izdelkov, ki vam omogoča, da najdete pravo orodje za svoje potrebe.

Raznolika ponudba orodij in strojev za vsako delo

Med kategorijami izstopajo: akumulatorske Metabo baterije in akumulatorske svetilke, ki vam zagotavljajo zanesljivo napajanje vašega orodja ter ustrezno osvetlitev delovnega prostora. V ponudbi baterijskih strojev lahko najdete udarne vijačnike, udarne vrtalnike, vrtalnike, kladiva, pištole za kartuše, puhalnike listja, sabljaste žage, vbodne žage in verižne žage. Za obdelavo različnih površin imajo na voljo brusilnike, kot so brusilniki za beton, ekscentrični brusilniki, kotne brusilke, orbitalni brusilniki, tračni brusilniki, večnamenski brusilniki in vibracijski brusilniki. Ponudba električnih vrtalnikov vključuje kombinirana kladiva, udarne vrtalnike in vrtalna kladiva. Lesno obdelovalni stroji kot so mizne žage, ročne krožne žage, ročni obliči, žage lisičarke in zajeralne žage so prav tako na voljo.

Kovinoprodaja

Med ostalimi izdelki nudijo hidroforje oz. vodne črpalke, komplete orodja, kompresorje, mešalnike, polnilce, pribor za baterijske stroje, ročne sesalnike, stroje, sesalnike listja, skobeljnike in obliče, udarne ključe ter visokotlačne čistilce. V kategoriji vrtna tehnika pa najdete kose na nitko, kosilnice, prekopalnike, robotske kosilnice, rotacijske kosilnice, škarje za višinsko obrezovanje, škarje za živo mejo ter večnamensko orodje. Seveda pa imajo tudi različne vrste žag, kot so sabljaste žage, vbodne žage in verižne žage, ki so nepogrešljive za različna dela.

Orodja za obdelavo lesa

V ponudbi vam zagotavljajo vse, kar potrebujete za obdelavo lesa doma. Les je temeljni gradbeni material, ki se uporablja po vsem svetu, tudi pri nas, za gradnjo hiš, oken, vrat in drugih pohištvenih elementov. Je trajen material, če je pravilno posekan, posušen in obdelan, da preprečimo vstop škodljivcev in gnilobe. Njihova ponudba vključuje sodobna orodja, ki vam omogočajo izdelavo vrhunskih izdelkov kar doma. Pri izbiri orodij pa je pomembno, da izberete kakovostno in varno orodje.

Orodja za obdelavo lesa se delijo na ročna in električna. Električna orodja se lahko povežejo na električno napajanje ali pa imajo baterijo. Orodja, ki so povezana s kablom, so močnejša in bolj primerna za profesionalno uporabo ter za delavnice, medtem ko so baterijska orodja dovolj zmogljiva za domačo uporabo. Obstajajo tudi baterijska orodja, ki so priročna za terensko delo. Če želite obdelati les ročno, boste potrebovali različne ročne žage, dleta, vijačnike, kladiva, brusilke, prijemalke, meter in kotnik. Za bolj profesionalno uporabo pa so priporočljiva tudi električna ali baterijska vrtalna orodja, brusilke, skobeljnik, sesalniki za odpadke, kompresor in različne žage. 

Prenosno in zmogljivo delo z akumulatorskim orodjem

Akumulatorsko orodje je osnova za lažje delo tako za domače kot profesionalne mojstre, saj prinaša številne prednosti. Gre za pripomočke, ki jih uporabljamo pri delu v različnih okoljih, kot so delavnice, industrijski obrati, gradbišča in domača gospodinjstva. Akumulatorska orodja so prenosljiva, saj nimajo kablov, kar omogoča veliko fleksibilnost in mobilnost. To pomeni, da ni nevarnosti, da bi med delom pohodili kable in se poškodovali. Prav tako prenosljivost olajša delo tudi pri selitvah med različnimi lokacijami izvajanja storitev, kjer ni vedno na voljo električne energije, kar je še posebej priročno pri gradnji novih hiš ali objektov.

Moderne akumulatorske naprave uporabljajo litij-ionske baterije, ki ponujajo veliko moči in se le malo izpraznijo, ko orodje ni v uporabi. Te baterije so tudi lahke, kar olajša prenašanje in zmanjša obremenitve pri delu, kar pripomore k boljši zaščiti delavca. Dodatna prednost akumulatorskega orodja je, da so baterije pogosto kompatibilne med različnimi napravami, kar pomeni, da lahko uporabljate isto baterijo za več orodij, tudi ko je trenutna baterija prazna.