Bi radi doživeli nekaj povsem novega na področju vožnje? Ponudba BMW vozil za najem bo presegla vsa vaša pričakovanja. Z luksuzom na štirih kolesih, neprekosljivo eleganco ter športno zmogljivostjo, vam najem BMW prinaša izjemno vožnjo. Tehnološko dovršeni avtomobili BMW se ponašajo s sofisticiranim in premišljenim oblikovanjem, kar vam bo omogočilo izstopanje na cesti.

Eleganca in kvaliteta – znaki vsakega modela

Vsak model iz ponudbe izžareva brezčasno eleganco in vrhunsko izdelavo, ki prepričata tudi najzahtevnejše uporabnike. Z veseljem vam bodo pri podjetju Actinia svetovali o najustreznejšem modelu glede na vaše potrebe in želje. Prepustite se jim in prepričani so, da jih boste z veseljem priporočili tudi drugim.

Najem BMW

Raznolikost modelov BMW za najem

Ste pripravljeni na najboljši nabor modelov BMW, ki so trenutno na voljo? Čaka vas pester izbor avtomobilov za najem, ki združujejo dinamično zmogljivost, inovativno tehnologijo in prestižen stil. Ne glede na vaše želje, imajo pravi model za vas.

Izberite po svojem okusu

Če prisegate na električno mobilnost in napredno tehnologijo, je tu iX. Če želite občutiti športno zmogljivost, se odločite za kupejsko varianto. Modeli M3 Competition ponujajo zmogljivost, prestiž in športno zasnovo, ob ohranjanju visokega udobja. X5 in X7 sta luksuzni SUV različici, ki združujeta prostornost, udobje in visok položaj med vožnjo. Z njima je vožnja dinamična in navdihujoča, predstavljata ultimativen preplet udobja in zmogljivosti.

Najem BMW vozila pomeni več kot le prevoz. Na enem mestu vam lahko ponudijo modele z edinstvenimi lastnostmi, ki vas bodo vedno znova očarale. Ta raznolikost zadovolji različne življenjske sloge, zato so prepričani, da lahko pri njih najdete prav tisto, kar iščete. Odločite se za najem BMW vozila in oni vam bomo pomagali pri izbiri. Z veseljem vam ponudijo dodatne informacije in vam predstavijo celoten postopek, kako poteka najem BMW, da bo vaša izkušnja kar se da enostavna in prijetna.

Trajnostna mobilnost

Električna vozila BMW omogočajo vožnjo brez izpustov in skoraj neslišno na krajših izletih ali v mestu. Zmanjšanje emisij CO₂ in ravni hrupa v mestih je korak k okoljsko ozaveščeni mobilnosti. Z BMW Wallbox polnilno postajo lahko električno vozilo polnite udobno kar doma. Polnite ga čez noč in začnite nov dan z napolnjeno baterijo. Lastna polnilna postaja prihrani čas in zagotavlja zanesljivo polnjenje električnega vozila kar v vašem domačem okolju.

Nizki operativni stroški električnih vozil BMW

Zmanjšajte CO₂ izpuste in prihranite stroške z električnimi vozili BMW. Stroški rednega vzdrževanja so nižji v primerjavi z vozili z motorjem z notranjim zgorevanjem, saj so nekateri deli, kot so vžigalne svečke, oljni filtri ali izpušni sistem, nepotrebni.