Odvetnik ljubljana s 150 letno tradicijo odvetništva v družini in z znanjem več tujih jezikov zastopa pravne on fizične osebe, kar si poglejte tukaj https://www.pipus.si/in stopite v tik z njim. Odvetniška pisarna Prus Pipuš ima vizijo nuditi pravno pomoč vsem za dostopno ceno, kar velja tudi za socialno ogrožene, k jih zastopajo lahko brezplačno. Odvetnik ljubljana zastopa podjetja, korporacije, samostojne podjetnike in fizične osebe po vsej Sloveniji ter tudi v tujini. Njihova prednost je v tem da so dosegljivi 24 ur na dan, na primer, če pride do hišne preiskave. Tako bodo varovane vaše pravice vedno in povsod.

odvetnik ljubljana

Odvetnik ljubljana Pipuš je predan svojemu poklicu, kot so bili tudi njegovi predniki in to dela z ljubeznijo. Bori se za pravico svojih strank in pri tem uporablja razum ter znanje. Njegovi rezultati v pravnih zadevah so dokazljivi in zelo pozitivni. Če želite, da vas zastopa taka oseba, ki je zanesljiva, vedno na razpolago, ima znanje in izkušnje na področju prava ter se lahko sporazumeva v več jezikih, potem sta našli zgoraj pravo povezavo do pravega odvetnika.

Odvetnik ljubljana je specializiran za delovno, družinsko, odškodninsko, gospodarsko, izvršilno, kazensko pravo in pravo javnih naročil, stečajno pravo, mednarodno pravo in podobna prava. Še posebej se ukvarja z ilegalnimi prehodi meje in trgovin z ljudmi ter je na voljo 24 ur na dan ter brezplačno v kazenskih zadevah, če predplačilo odobri država. 

Vaš odvetnik ljubljana vam bo pomagal v vseh premerih, da boste dosegli pravico, če mu boste le zaupali vse drobnosti in povedali vse po resnici ter mu izročil dokumente, dokaze ter predlagali priče. Tako vas bo lahko kakovostno branil ter zastopal. Največ je seveda odvisno do vas samih, kako se bo zadeva odvijala in zaključila. Zato ne odlašajte in pokličite ter se pozanimajte o pogojih sodelovanja. Tudi, če odvetnika sedaj ne rabite, si zapišite ta stik za bodoče, če bo kdaj prišel prav.