Znanje tujih jezikov je dandanes izjemnega pomena. Dobra pisna in ustna komunikacija v vsaj enem tujem jeziku je danes postala neizogibna nuja, brez katere ne gre. Učenje angleščine za otroke je tako idealna priložnost, da vašemu malčku približate tuj jezik in poudarite njegov velik pomen – zato klikni za prijavo in si oglej pester program, s pomočjo katerega bo vaš otrok usvojil zlata vredno jezikovno znanje, ki mu bo pomagalo v šoli in tudi kasneje v življenju. 

Učenje angleščine za otroke poteka na drugačen način kot pri odraslih, je popolnoma prilagojeno najmlajšim. Ker spoznavanje tujega jezika poteka skozi igro, ples, pravljice in veliko zabave, otroci le tega vzljubijo in pridobijo samozavest pri njegovem učenju, prav tako pa imajo z njegovim učenjem bistveno manj težav tudi ob vstopu v šolo.

učenje angleščine za otroke

Zakaj vpisati otroka na angleščino?

Ste vedeli, da so otroci med 3. in 9. letom kar najbolj dojemljivi za učenje tujih jezikov? Prav to je tudi glavni razlog, da bi morali biti najmlajši s tujimi jeziki čim več v stiku. Investicija v učenje jezikov, ki ga po otrokom prilagojenem programu izvajajo na Jezikovnem inštitutu, je tako najboljša naložba v odlično znanje vašega malčka. Jezik se otroci učijo skozi igro in šport.

Program predvideva tako spoznavanje, kot tudi izpopolnjevanje obstoječega znanja jezika. Poleg tega, da se bo otrok na tečaju naučil veliko novega in uporabnega, se bo tudi zelo zabaval in spoznaval nove prijatelje in tako tkal nove vezi in uril bogate socialne veščine. Tečaj vodijo usposobljeni in strokovno podkovani, ki s svojim pristopom ustvarijo mirno in vzpodbudno okolje. Poleg skupinskih tečajev so vam na voljo tudi individualno vodene ure, ki zagotavljajo še hitrejše in uspešnejše pridobivanje znanja tujega jezika. Pri tovrstnem učenju se namreč program popolnoma prilagodi potrebam, stopnji znanja in željam otroka, zato je napredek še hitreje opazen.,

učenje angleščine za otroke 1

Znanje, ki šteje

Ko se odločate za vpis otroka v popoldanske dejavnosti je zelo pomembno, da se odločite za tiste, ki so zabavne in koristne hkrati. Tako bo vaš malček od njih veliko odnesel, poleg tega pa se jih bo z veseljem udeleževal. Učenje angleščine za otroke je odličen primer kakovostne popoldanske dejavnosti, ki bo obogatila otroški vsakdan in mu postregla z dragocenim znanjem.

Pri učenju angleščine na Didaktum jezikovnem inštitutu dajejo poudarek predvsem urjenju komunikacije v tujem jeziku, kar je dokazano tudi najboljši način učenja in pomnjenja. Če si želite svojemu najmlajšemu ponuditi kakovosten tečaj, potem je odločitev za učenje angleščine za otroke v njihovem izobraževalnem centru.