Videofon priznanih proizvajalcev Bticino/Legrand so odličen način za opremljanje vašega doma z visoko kakovostnim domofonskim sistemom. Več si preberite na naslovu https://www.comfort-el.com/domofoni/domofoni-za-hise-in-poslovne-prostore/video-domofoni. Videofon omogoča povezavo zunanje domofonske enote z eno ali več notranjimi enotami. Vsak kakovosten videofon ali video domofon omogoča sprejemanje domofonskih klicev iz različnih prostorov. Poleg tega lahko izbirate med funkcijami medsebojne komunikacije med izbranimi notranjimi enotami ter nadzorovanjem različnih zunanjih področij vašega doma, kot so na primer dovozne poti, zadnji vhod ali območje bazena. Izberite videofon ali WiFi domofon po svojih željah in zagotovo ne boste razočarani.

Domofoni Bticino/Legrand ponujajo ogromno možnosti uporabe, kot so na primer aktivacija ključavnic, relejev za razsvetljavo ali drugih bremen, pregled kamer, klicanje zunanje enote, domofonska tajnica, interkom, preusmeritev klica domofona na vašo iOS/Android napravo, upravljanje funkcij domofonskega sistema z iOS/Android napravo, povezava s slušnim aparatom, funkcija kontrole dostopa s tipkovnico, RFID čitalnikom ali čitalnikom prstnih odtisov. Videofon nudi širok spekter funkcij, ki so prilagojene uporabniku ter resnično vsestranske.

Videofoni z vrhunsko kakovostjo slik in zvoka

Pri podjetju Acenta (blagovna znamka Comfort-el) se zavedajo, da je zadovoljna stranka najboljša stranka, zato so za vas pripravili posebno ponudbo, ki vas bo navdušila. V ponudbi boste našli različne izdelke s funkcijami, ki se bodo popolnoma prilegale vašim potrebam. Preden se odločite za nakup, premislite, kaj potrebujete, kaj si želite in česa ne želite. Njihove naprave so izdelane po najvišjih standardih kakovosti in varnosti, so zelo vzdržljive in dolgožive ter nudijo vrhunsko kakovost slik in zvoka. Pri njih boste lahko našli videofon, ki ima barvno kamero in možnost povezave z več notranjimi enotami, kar omogoča popolno prilagodljivost vašim željam. Poleg izbire najboljše naprave za vas, vam nudijo tudi strokovno in hitro vgradnjo, s čimer se boste izognili dodatnemu delu. Njihova ekipa bo poskrbela tudi za pospravljanje in urejanje za seboj, tako da boste imeli zagotovljeno popolno storitev.

Najnovejši trendi in znanji na področju tehnologije

Podjetje se ponaša s strokovnim in profesionalnim pristopom ter dolgoletnimi izkušnjami na področju video domofonov in WiFi domofonov. Skrbijo, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in znanji na področju tehnologije, tako da vam lahko vedno ponudijo najboljše izdelke in storitve. Če potrebujete pomoč pri izbiri pravega domofonskega sistema za vaše potrebe, jih lahko kadarkoli kontaktirate. Odzvali se bodo v najkrajšem možnem času in vam zagotovili vse potrebne informacije ter svetovanje.

V ponudbi lahko izbirate med različnimi domofoni, ki jih izdelujejo priznani proizvajalci, kot so Bticino, Legrand in Doorbid. Bticino je izredno kakovosten in napreden domofon, ki je narejen po evropskih standardih in ima veliko referenc v državah, kot so Belgija, Nemčija, Italija in Slovenija. Namenjen je uporabi v eno ali dvo-stanovanjskih hišah ali pisarnah. Zunanja tipka enote je okrogla in preklopna, kar omogoča uporabo ene tipke za eno bivalno enoto in dveh tipk za dve ločeni bivalni enoti ali za poziv na dve notranji enoti. Bticino Linea 3000 je na voljo v avdio in video različici , poleg tega pa tudi v različici z brezstičnim čitalnikom za odklepanje vrat. Gre za kakovosten domofon s kamero, ki postaja vse bolj priljubljen med uporabniki.

Videofon

Enostavna in sodobna rešitev za dom

Legrand hišni videofon je odlična rešitev za vse, ki iščejo enostavno in sodobno rešitev za dom. Je zelo enostaven za namestitev, tako da ga lahko brez težav namestite sami, in če pozneje potrebujete nadgradnjo za dvostanovanjski objekt, je dovolj, da dodate notranjo enoto. Domofoni so naprave, ki se že dolgo uporabljajo za nadzor dostopa do domov. Njihova funkcionalnost se je skozi čas bistveno spremenila. V preteklosti so služili le za avdio pogovor med osebo pred vrati in tistim, ki je bil v notranjosti, danes pa nam omogočajo veliko več.

Video domofoni ali domofoni s kamero nam omogočajo video pogovor in ogled osebe, ki stoji pred vrati, kar nam omogoča večjo varnost in nadzor. WiFi domofoni so še naprednejši, saj omogočajo dostop prek mobilnega telefona in posledično tudi odpiranje vrat od kjerkoli in kadarkoli. S tovrstnimi videonapravami lahko dodatno priključimo tudi kamere, ki uporabnikom omogočajo interaktivno spremljanje dogajanja v hiši in na dvorišču.

Večja varnost in udobje z uporabo napredne tehnologije

Domofon je naprava, ki nam omogoča, da slišimo osebo na drugi strani vrat ter z njo komuniciramo. V primeru video domofona pa nam kamera na zunanji enoti omogoča tudi, da vidimo osebo pred vrati. Z uporabo te naprave pridobimo večji nadzor nad okolico vhodnih vrat, kar nam omogoča večjo varnost in udobje. Vgradnja domofona ni težavna, saj sodobni domofoni zahtevajo manj žic, kar omogoča hitrejšo in lažjo namestitev. Domofon običajno sestavljata dve enoti – zunanja enota, ki služi kot pozivnik, ter notranja enota, ki je namenjena sprejemu klica in komunikaciji s tistim, ki stoji pred vrati. Med obema enotama se vzpostavi povezava preko kabla ali brezžične napeljave, ki omogoča komunikacijo. Video domofon ima poleg notranje enote, opremljene z zaslonom, tudi zunanjo enoto s kamero. Sodobni video domofoni ponujajo barvno in razločno sliko visoke kakovosti, ki omogoča prepoznavanje obrazov in gibanja. Domofonski sistemi se delijo na dve vrsti – IP in analogne naprave, glede na njihovo delovanje. Analogne naprave se priključijo na analogno telefonsko linijo in jih ni potrebno neposredno povezati z notranjo enoto, kar zagotavlja mobilnost.