Peskanje je eden izmed postopkov obdelave površin različnih materialov. Peskanje kovin pa je postopek uspešne priprave površine neke kovine za nanašanje antikorozijske zaščite, spajanje elementov in priprave na mehansko obdelavo. Pri podjetju Blast Tehnik  svoje delo z obdelovanjem površin opravljajo s strastjo in veliko željo po nudenju najboljše storitve za svoje stranke.

Peskanje poveča vrednost vašega materiala

peskanje

Vsak od nas ve, da material sam po sebi nima neke visoke vrednosti. Le to namreč pridobi šele po obdelavi, ki omogoči njegovo nadaljnjo aplikacijo. Vendar pa obdelava kovin ali drugih materialov ni mogoča brez ustrezne predpriprave. Tukaj pa pomembno vlogo odigra peskanje. Je odlična rešitev, kadar želimo izbrano površino pripraviti na nanos barve ali laka, jo očistiti, utrditi ali iz nje odstraniti korozijo. Poleg obdelave kovin, je peskanje primerno tudi za materiale kot so plastika, beton, kamen, les in celo steklo. S postopkom peskanja lahko dosežemo celo različne strukturne in dekorativne detajle, kar pa seveda še dodatno oplemeniti obdelani material. 

Pri postopku peskanja lahko upravičeno trdimo, da gre za najboljšo razmerje med kakovostjo in ceno. Prednosti pred drugimi metodami so številne – od tega, da gre za postopek brez kakršnihkoli kemikalij, zato je popolnoma varen in neškodljiv, do tega da lahko s peskanjem obdelan medij recikliramo in ponovno uporabimo. Zaradi svoje vsestranskosti, se postopek uporablja v številnih industrijskih panogah, kot so avtomobilska industrija, kemična in farmacevtska industrija ter letalska in elektro industrija.

Če zaupate le najboljšim, potem izberite Blast Tehnik. S svojimi tridesetletnimi izkušnjami in lastnim laboratorijem za nadzor kakovosti, vam ponujajo vrhunske storitve obdelave površin vašega materiala. Poleg lastne peskalne komore, so vam na voljo tudi njihove terenske ekipe, ki peskanje površin opravijo kar na sedežu vašega podjetja. Z nudenjem celostnega postopka ter vhodno-izhodne kontrole kakovosti, so si pridobili stranke svetovnega formata. Dovolite, da vaš material dobijo v roke strokovnjaki, ki ga bodo za najboljšo ceno maksimalno oplemnitili.