Da ima v Bohinju dež mlade pravi ena izmed slovenskih narodno-zabavnih pesmi. Toda to ne pomeni, da tam ni prostora za počitek, sprostitev in zabavo. Pri tem so zagotovo prva izbira Alpik apartmaji, kjer vam zagotavljajo mir, domačnost in zasebnost. Popoln oddih za osebe vseh starosti.

Zakaj izbrati Bohinj?

Občina Bohinj se nahaja v Triglavskem narodnem parku in ima nekaj več kot 5.000 prebivalcev. Gre za občino, ki velik poudarek daje razvoju turizma, ki je v zadnjih letih tu zares pridobil veliko. Aktivnosti, ki jih občina so zelo številčne – od pohodništva, kolesarstva, plezanja, kajakaštva, jadralnega padalstva, zip-lina do drugih bolj ali manj adrenalinskih priložnosti. Tukaj vsak najde svoj prostor pod soncem. Ker se Bohinj nahaja znotraj Triglavskega narodnega parka, ne preseneča dejstvo, da je v tem predelu na prvem mestu narava in njeno ohranjanje ter varovanje, hkrati pa je to predel, ki ga določa raznolik nabor kulturnih posebnosti in kulturne dediščine, ki jo želimo ohranjati za naše potomce.

Kje se nahajajo apartmaji bohinj?

Apartmaji bohinj se nahajajo v neposredni bližini Bohinjskega jezera, ki s svojo velikostjo in značilnostmi očara vsakega obiskovalca. Dodatna prednost je da apartmaji bohinj zagotavljajo intimo, saj sočasno zagotavljajo tako dostopnost do vseh možnih aktivnosti kot tudi ravno zadostno odmaknjenost, da vas drugi ne bodo motili. Se sliši sanjsko?

 

 

Kako izgledajo?

Zasebni apartmaji bohinj so idilično mesto za vse uporabnike. Pri tem je potrebno poudariti njihovo urejenost, ki je skladna z alpskim slogom, kjer prevladuje les. Prav ta dodatno omogoča, da se objekti še bolj skladajo z naravnimi značilnostmi tega predela. Apartmaji zagotavljajo stik s sodobnim svetom – zagotavljajo namreč brezplačno povezavo do spleta, televizijo in druge elemente, ki bodo poskrbeli za dopustniške užitke v vseh vremenskih pogojih.

Kaj naj počnem?

Bohinj zagotavlja številne aktivnosti za prav vse starostne skupine. Če ste med tistimi, ki na dopustu raje lenarite, bo Bohinj prava izbira, saj lahko tam v apartmajih počivate, vmes pa si privoščite lahkoten sprehod ob Bohinjskem jezeru in okolici. Apartmaji namreč zagotavljajo enostaven dostop do več mest. Na svoj račun pa boste prišli tudi vsi, ki ste bolj adrenalinskega značaja – pohodniki, kolesarji, ribarji, kopalci, smučarji, čolnarji, pa tudi ljubitelji wellnessa. Tu je vaš prostor pod soncem.