Iščete poceni majice v Sloveniji, ki bi jih lahko uporabili kot promocijski material vašega podjetja ali blagovne znamke? Če ste odgovorili pritrdilno, potem izveste več na https://www.habeco.si/promocijski-tekstil/poletje/t-majice-kratek-rokav/. Na omenjeni spletni strani najdete največjo zalogo poceni majic v Sloveniji, tako moške, ženske kot unisex promocijske majice. Izbirate lahko med kratkimi rokavi, s tiskom ali vezenjem in vseh različnih barvnih odtenkov ter velikostni. Vse poceni majice so priznanih blagovnih znamk: Gildan, Roly, Sol’s, Kariban in Anvil., ki so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 in kot takšne popolno promocijsko darilo. V podjetju Habeco se trudijo zagotoviti najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, zato pri njih dobite poceni majice, ki so zelo kakovostne.

poceni majice
Izberite poceni majice po svojih željah in na ta način promovirajte svoje podjetje.

Kakšna naj bo poceni majica za promocijo?
Na trgu je izbira promocijskih majic zelo velika, zato je zelo pomembno, da ste poznate vsaj na osnovne parametre, ki vam bodo pomagali izbrati in naročiti kakovostne promocijske majice.Najprej je pomembno, da izberete material, najpogosteje je izbran naravni 100 % bombaž, ki je prijazen do telesa in zelo udoben. Na voljo so še majice iz organskega bombaža in hitro sušečega poliestra. Pomemben podatek je tudi teža materiala oz. kako debela je majica. Izberite tako, ki je med 150 in 180GSM, saj je vse kar je manj, pretanko in vse kar je več, predebelo. Zadnji trend so tudi zamenjava všite etikete v ovratniku majice z odtisom, ki ga v podjetju Habeco posebej oblikujejo za vsako stranko posebej. Potem pa izberete samo še želeni model, velikosti, barvne odtenke in želeni napis ali logo na majicah.

Potiskane poceni majice so popolno promocijsko darilo
Ste v dilemi in se ne morete odločiti med tiskom ali vezenjem na majice, ali pa želite majice z posebnim napisom? V tem primeru obiščite spletno trgovino in si oblikujte poceni majice ali kontaktirajte podjetje Habeco ter jim zaupajte svoje želje in z veseljem vam bodo priskočili na pomoč.