Visoka odškodnina Planinšec vam pomaga pri vložitvi civilne tožbe, za nastalo škodo, ki jo prijavite zavarovalnici ali sodišču. Velikokrat zavarovalnica izplača prenizek znesek odškodnine, kar se dogodi, če vložite zahtevek sami in ne poskrbite za vse podrobnosti, ki so nujne, da dobite visoko odškodnino. Visoka odškodnina je možna, če najamete strokovnjaka iz Visoke odškodnine Planinšec, ki bo na podlagi svojih izkušenj ocenil, ali je izplačani znesek prenizek, zadovoljiv ali primeren. To je velika prednost najema odvetnika, ki je specializiran za odškodnine, saj ves čas spremlja prakso in sodbe sodišč v podobnih primerih in vedo, kakšen znesek se je izplačal.

odškodnina
Odškodnina vam pripada, vendar da jo pridobite je potrebno vložiti civilno tožbo, če vam je zavarovalnica izplačala prenizek znesek. Zato je nujno, da se povežete z dosegljivim in izkušenim odškodninskim odvetnikom, saj vas bo dobro zastopal na sodišču odškodnina pa bo bistveno višja, kot ste pričakovali. Na zgornji povezavi so odvetniki, ki vam bodo zaračunali šele. Ko bo tožba uspešna. Tako svojim strankam nudijo povsem brezplačno pravno svetovanje skozi celoten postopek pridobitve odškodnine ter vam zagotavljajo, da se bodo odškodninski strokovnjaki iz ekipe povsem posvetili primeru in se potrudili v največji možni meri.
Visoka odškodnina Planinšec deluje že veliko let, med tem časom pa zaposluje le najboljše strokovnjake s področja prava. Ti strokovnjaki imajo najvišjo stopnjo izobrazbe na tem področju in dolgoletne izkušnje. Kar zagotavlja uspeh v vseh primerih, ki jih prevzamejo in že vnaprej vedo, da lahko zmagajo. To je način, kako zagotoviti vrhunsko storitev, stranke pa se vedno znova vračajo prav k tej odvetniški skupini, hkrati pa jih priporočajo še drugim. Za dobrobit svojih strank poskrbijo na začetku in so z njimi vse do konca postopka, pri tem pa jih usmerjajo in dajejo napotke. Skupaj s strankami zberejo ustrezno dokazno gradivo in dokazila, izpolnijo odškodninski zahtevek in jih, če je treba, zastopajo na sodišču.