Lasni podaljški clip on so eden izmed novih modnih trendov, ki jih priporočajo razni influencerji. Clip ON podaljški za lase so tako postali že eden iz med prodajnih hitov, ki pa si jih lahko namestite kar sami. Uporaba je preprosta, zato si jih lahko namestite tudi doma, brez pomoči frizerja. 

lasni podaljški clip on

Podjetje VipBejba je eno izmed znanih in priporočenih podjetji, kjer so lasni podaljški clip on najbolj prodajani. Podjetje pravi, da so trenutno najbolj prodajani podaljški Naravni remy lasje ter sintetični lasje. Prav tako pa poskrbijo za vaš stil in lepoto. To pomeni, da v upoštev pridejo krtače za lase, rute, sončna očala, izdelki za zdravje, nego ter kozmetiko in celo razen nakit, oblačila in kopalke. VipBejba bo pomagala tudi pri izbiri odtenka las, na spletni strani, če o barvi niste povsem prepričani. 

Če mislite, da bodo za vas lasni podaljški clip on neprimerni ali pa, da si jih sami ne boste znali nastaviti, imate na kanalu YouTube različne posnetke za pomoč pri izbiri ter natikanju podaljškov. 

Preden pa se odločite za nakup določenih podaljškov, se morate pozanimati o vrstah, ki jih lasni podaljški clip on predstavljajo oziroma kakšni podaljški sploh obstajajo. Poznamo sintetične in naravne. Razlika med vrstama je, da imajo sintetični podaljški naravni videz (so iz umetnih las), imajo krajšo življenjsko dobo vendar so še vedno zelo kakovostni, med tem, ko imajo naravni podaljški 100% naraven izvor, so zelo kakovostni ter se vozlajo. Sintetične podaljške priporočajo ljudem, ki jih bodo nosili ob posebnih priložnostih in jih brez strahu likali do 180 stopinj. Med tem, so naravni podaljški priporočeni za osebe, ki jih bodo uporabljale vsakodnevno ali na porokah. Te podaljške lahko brez skrbi tudi barvami ter prav tako strižemo, likamo in kodramo.  

Če se sprašujete, kateri podaljški so sedaj primernejši za vas, je odgovor preprost, kateri koli. Ne glede na vaš stil življenja in če za pričesko vsak dan ne porabite več kot nekaj minut. Saj za namestitev podaljškov prav tako ne potrebujete veliko časa. Pazite le na kvaliteto in ugodnost izdelka ter lasni odtenek.